MasterChef
Lær av vår eminente kjøkkensjef Svein Jæger Hansen hva du kan gjøre på kjøkkenet med verdens beste råvarer.
Selvlaget mat smaker best. Med de råvarene vi har tilgjengelig på Helgeland mener vi det er en viktig del av oppholdet å spise lokal mat av svært høy kvalitet. Vi tar det steget videre og inviterer dere inn på kjøkkenet for å være med å lage kveldens festmåltid, sammen med kokkene våre.
Med kynding veiledning garanterer vi at resultatet blir svært bra. Matlagingen blir en morsom seane og du får med deg oppskriften hjem etterpå hvis du vil. Gjennom å være med på tilberedningen av flere forretter, hovedrett og dessert, blir det mye kokkekunst på kort tid.
Våre kokker kan gi råd om hvilken vin/øl som passer til de ulike rettene, og hvilke som passer til å lage mat.
Med de råvarene vi har tilgjengelig på Helgeland mener vi det er en viktig del av oppholdet å spise lokal mat av svært høy kvalitet.
Når matlagingen er over spiser dere kveldens festgilde i vårt ærverdige gammelbygg fra år 1890-tallet. Som dere har eksklusivt for dere selv hele kvelden.
Årstid: Hele året
Varighet: 3 timer
Sted: Scandic Meyergården
For forespørsel ta kontakt med Salgsjef
Sylvi Solli
sylvi.solli@meyergarden.no
tlf 90 800 616
