MasterChef

Lær av vår eminente kjøkkensjef Svein Jæger Hansen hva du kan gjøre på kjøkkenet med verdens beste råvarer.
Selvlaget mat smaker best. Med de råvarene vi har tilgjengelig på Helgeland mener vi det er en viktig del av oppholdet å spise lokal mat av svært høy kvalitet. Vi tar det steget videre og inviterer dere inn på kjøkkenet for å være med å lage kveldens festmåltid, sammen med kokkene våre.
Med kyndig veiledning garanterer vi at resultatet blir svært bra. Matlagingen blir en morsom og lærerik seanse, dette er en fin team  og du får med deg oppskriften hjem etterpå hvis du vil. Gjennom å være med på tilberedningen av flere forretter, hovedrett og dessert, blir det mye kokkekunst på kort tid.

Våre kokker kan gi råd om hvilken drikke/vin/øl som passer til de ulike rettene, og hvilke som passer i supper og sauser.

Når matlagingen er over kan dere nyte kveldens festgilde i vårt ærverdige gammelbygg fra år 1890. Eksklusivt tilgjengelig for deres gruppe hele kvelden.

Årstid: Hele året
Varighet: 3 timer
Sted: Scandic Meyergården

Tilgjengelig på forespørsel ta kontakt med
Sylvi Solli
sylvi.solli@meyergarden.no