Caveman Challenge

Caveman Challenge – Teambuilding

“Caveman Challenge” er et konkurransekonsept hvor gruppen deles i flere lag og dras gjennom en konkurranseløype bestående av ulike typer utfordringer. Konkurranser følget et amazing race konsept og vi legger inn ulike øvelser. Konkurransen skreddersys til kundens ønsker og behov.  Det gis grunnleggende opplæring i sikkerhet og vi sørger for at alle øvelser gjennomføres  innenfor trygge rammer.

Årstid: Hele året (utendørs aktivitet sesong betonte)
Tidsramme: 3-4 timer
Nivå: Passer for alle
Utstyr: Ta med egne turklær og gode sko. Alt annet nødvendig utstyr inkludert.

Mo i Rana har en av Nordens største og mest besøkte kalksteinsgrotter. Det er også Nordens eneste opplyste turistgrotte, og er en underjordisk opplevelse for alle. Her kan man oppleve fossefall, jettegryter og endeløse ganger. Det er totalt over 200 grotter i Rana.

For forespørsel ta kontakt med Rana Spesialsport:
post@spesialsport.no
+47 90951108

Grottetur

Opplev Ranas underverden – bli med på en sportslig og fascinerende tur til Setergrotta. Du får en nær og intens opplevelse av hvordan vannet har ”arbeidet” i kalkfjellet gjennom 400.000 år.
Setergrotta ligger 25 km nord for Mo i Rana. Vi tar deg inn gjennom den gigantiske åpningen (Resakjelen), gjennom trange passasjer, mellom store steinblokker, til den store jettegryta, inn i den spennende marmorgangen – og til vannlåsen der ørret kan observeres.

Vi kan arrangere konsertopplevelser inne i fjellet, og matservering i grillhytta som ligger midt inne i skogen.
Dette kan bli en opplevelse for livet.

Årstid: Hele året
Tidsramme: Ca 3 timer
Nivå: Passer for alle
Utstyr: Vi har hjelm, lykt og kjeledresser. Ta med gode sko.

For forespørsel kontakt Per-Gunnar Hjorten per.gunnar@hjorthen.no Tlf: +47959 74497