fbpx

8. mai GAMING & SPILLAVHENGIGHET – Den nakne sannhet!

Foredraget «Spillavhengighet – Den nakne sannhet!» forteller Ørjan Hopen sin personlige historie i håp om å hjelpe andre med spilleavhengighet. Kim Erik Aanes en av landets ledende eksperter på e-sport vil fortelle viktige faktorer for å lykkes innen gaming og hvilke faktorer som kan gi spilleproblemer. Her kommer det råd til foreldregenerasjonen om hvordan man best kan tilnærme seg de unge som er i ferd med å bli gaming-entusiaster.

MITT LIV SOM SPILLEAVHENGIG
Han vant 1 million på nettspell i en klassetime. Så startet nedturen!
Et fotballtalent fra Sogndal. Debuterte på Sogndal sitt A-lag som 18-åring. Fast inventar på aldersbestemte landslag, 10 mål på 36 landskamper. Gladgutt og spillopp-maker med en dødelig venstrefot. Bak denne fasaden skjuler det seg en annen historie. Spilleavhengighet som startet som 8-åring. I en alder av 18 år vant han 1 million på nettcasino midt i en skoletime. I perioden 2009 – 2014 fikk Ørjan Hopen 68 kamper for Sogndal. På grunn av alle problemene som følget av gamblinga valgte han å legge opp toppfotballen allerede som 25-åring.

GAMING – MEDALJENS FOR- OG BAKSIDE
Kim-Erik Aanes er lærer ved e-sport linja på Vefsn Folkehøgskole og er regnet som en av landets ledende eksperter på e-sport. Etter flere år som semi og profesjonell spiller byttet han rolle og startet eget lag hvor han som leder har opplevd stor suksess både nasjonalt og internasjonalt med en rekke lag og spillere.

Dørene åpner: 17:30 // Foredrag start: 18:00

Billetter kr 120 barn og kr 190 voksen – Inkludere kaffe. Kjøpes på Hoopla.no