fbpx

26. des Ramona By Night

Billetter i salg fra Mandag kl.10:00. Begrenset antall earlybird billetter til kr 295.

Festen alle har ventet på! Vi gjentar suksessen med 2.juledag å topper det hele med CLMD som headliner. Årets arrangement marker 5 år med Norges største 2. juledagsfest! Gled deg til å møt alle kjente i jula med fullspekket show fra scenen med hele 4 artister. CLMD, Josef Bamba, Chris Viviano og Jomindo.

CLMD
Med over 60 millioner avspillinger har CLMD bidratt sterkt med pop/elektronisk musikk fra Norge siden 2010. Låter som Trouble, Anything, Slow Me Down, Dust, The Stockholm Syndrome og Black Eyes & Blue har preget hitlistene. En av norges fremste produsent, dj og artist, Martin Danielle har blitt hyllet av legender som Pete Tong, Axwell /\ Ingrosso, Tiësto, og David Guetta og gjort seg bemerket med stjernespekkede samarbeid med Astrid S, Highasakite og Jesper Jenset. Itillegg har han turneet med Steve Angello gjennom hele USA. Han har offisielt remixet sanger av stjerner som Bruno Mars, Estelle, Nervo, Arty, og Norman Doray. CLMD har bygget opp en imponerende katalog. Det hele startet som en barndomsdrøm i en kjeller i den lille byen Snarøya, Norge, har vokst til et internasjonalt merke og en av Norges største musikalske eksport. Vi gleder oss!

Earlybird billetter kr 295 ute i salg fra Mandag kl. 10:00.
**Kun tilgjengelig for salg frem til kl.23:59 Mandag 2. des.
*Begrenset antall

Konseptet “Ramona By Night” er at Meyergården Spektrum bygges om til nattklubb i kjent Las Vegas stil. Storstilt produksjon med Co2, konfetti, LED og enorm lysrigg. Fra scenen får du nasjonale artister innenfor sjanger pop, house og elektronisk. Nytt for arrangementet i 2019 er at det bygges opp en ny scene midt i lokalet og hovedscenen gjøres om til lounge avdeling med sofa og bord.

Aldersgrense 20 år
Dørene åpner 22:50
Dørene stenger 02:30