26. des Ramona By Night

Billetter er i salg fra 1. desember kl.10:00 på Eventim.no. Early-bird billetter (begrenset antall) til kr 295.-
Vi er tilbake med 2. juledag! Å kan med glede presentere årets artister: Ørjan Nilsen, Josef Bamba, Chris Viviano, og Håkon Skog Erlandsen.
2. juledag er en tradisjon for mange, ettersom man er garantert å møte venner og kjente. Denne kvelden har alltid handlet om nettopp dét!
Årets headliner er Ørjan Nilsen. DJ og musikkprodusent med over 15 års karriere internasjonalt. ØN har spilt på flere av verdens mest kjente festivaler, blant annet Tomorrowland (BL), Ultra Music Festival (US), Mysteryland (NL) og Summerburst (SE). I tillegg kan han vise opptredener over hele verden og masse egen produserte låter. Han har over halv million avspillinger månedlig på Spotify, og 300 000 følgere på Facebook. ØN er veldig kjent for sitt tette samarbeid med superstjernen Armin Van Buuren.
Våre faste resident DJs Josef Bamba og Chris Viviano opptrer sammen med ranaværingen Håkon Skog Erlandsen på saksofon.
Konseptet “Ramona By Night” hedrer gullalderen til den legendariske nattklubben Ramona som var anerkjent i hele Norge på 80-90 tallet, og lå på Meyergården, der storsalen er i dag. Til 2. juledag blir storsalen bygget om til nattklubb i Las Vegas stil med kapasitet på 1000 gjester. Det blir full produksjon på lyd og lys, Co2 kanoner, lasere, konfetti, dansere og flere dj`s.
23:00 dørene åpner
03:00 baren stenger
03:30 dørene stenger
Aldersgrense 20 år – bar med alle rettigheter.
Velkommen til en storslått festaften i romjula på Meyergården, vi gleder oss!
party 26 des