25. mars Cascada og ItaloBrothers

** BILLETTER I SALG FRE 16.DES KL 10:00 **
MELD DEG OPP HER FOR Å FÅ TILGANG TIL PRE-SALE BILLETTER
DAGEN FØR DET OFFISIELLE BILLETTSLIPPET: www.nordicbeats.com/presale23
To av Europas absolutt største party acts kommer til Meyergården Spektrum i Mo I Rana lørdag 25. mars 2023. Med nesten 1,5 milliarder avspillinger på Spotify er Cascada og ItaloBrothers to av de største millenniums artistene innenfor sin sjanger.

 

*CASCADA*
Cascada slo igjennom i 2006 og siden har det bare gått en vei. Med sitt energiske liveshow og gigant hits som Everytime We Touch, Evacuate The Dancefloor og Miracle er vokalist Natlie Horler klar for en festaften når hun entrer scenen på Meyergården Spektrum.
*ITALOBROTHERS*
Tyske ItaloBrothers har laget fest i Norge siden de slo gjennom for alvor i 2009 med låta Stamp On The Ground. Siden har de fylt dansegulvene med låter som My Life Is A Party, This Is Nightlife og Summer Air.
*MR.DEE*
Mr Dee, resident DJ for We Love The 90s & 2000s, tar turen over fra Sverige for å gi deg den beste partymusikken denne kvelden.
Billetter er i salg fra fredag 16.des kl.10:00 hos Eventim.no. Det slippes et begrenset antall Early-bird billetter. For å sikre deg Early-bird billett kan du melde deg opp en liste der du får tilgang til presale-billetter dagen før offisielt billettslipp: www.nordicbeats.com/presale
Dørene åpner 20:00
Aldersgrense 18 år
Arrangør Nordic Beats Norway AS
Cascada og ItaloBrothers