fbpx

24. mars ALEXX ALEXXANDER

The illusions of Alexx Alexxander

Opplev en kveld i magiens tegn og la Alexx Alexxander vise deg hvorfor han er utnevnt til en av verdens fremste illusjonister.
Du vil bli forbløffet og forført av latter, forundring og magisk fingerferdighet. Bli med på en uforglemmelig reise inn i magiens verden. Alexx Alexxander inviterer deg til en helaften fylt med humor, mystikk og spektakulære illusjoner. Grensen mellom illusjon og virkelighet vil opphøre. La deg fascinere av Alexx Alexxanders uforklarlige shownummer. Et show for alle generasjoner! Ved hjelp av store skjermer vil publikum følge illusjonene i minste detalj, hvor enn de sitter i salen.

Alexx holder ingenting igjen når han nå igjen skal ta Norge med storm. I en årrekke har Alexx Alexxander fascinert et begeistret publikum i hele Skandinavia med utrolige stunt og magiske illusjoner i verdensklasse.

Alexx har mottatt flere store priser for sin innsats å fremføre magi som stor underholdning. Høsten 2016 ble han også tildelt magiens mest prestisjefulle pris, The Merlin Award, som er mest kjent som “magiens Oscar”.
Magisk velkommen!

Billett kr 375 voksen og kr 275 barn
Familiepakke 2 vokse + 2 barn (kr 245 per person) rabatt kr 300. Husk å velg minimum 4 billetter/plasser totalt.
Kjøpes her

Dørene åpner: 17:00
Show start: 18:00
Show ferdig: 19:30