fbpx

21. des Freddy Kalas – Jul med Kalas

Billetter kjøpes her
Freddy Kalas har de siste årene tatt Norge med storm! Nå kommer han til Meyergården med sitt konsept “Jul med Kalas”. Datoen for konserten er satt til Lørdag 21. desember, det er ingen tilfeldighet. Da starter julen, alle har kommet hjem til ferie, og folket samles til sentrum for fest. Da passer det perfekt å invitere til fest med kongen av allsang, Freddy Kalas.

Med sine ekstremt fengende og populære allsanglåter garanterer han god stemning . Den selverklærte “Sjefen for Fest” har en visjon om å spre glede gjennom sin musikk og vi gleder oss til en fest uten om det vanlige på Meyergården med høy allsang faktor.

Da Freddy Kalas debuterte for første gang som solo artist i romjula 2014 med låten “Pinne for landet” hadde hans stemme allerede blitt hørt millioner av ganger. Gjennom duoen Broiler, som Mikkel og lillebror Simen Auke stod bak, produserte de kjente låter som Vannski, Afterski, Bonski m.m. Det store gjennombruddet som soloartist kom i 2015 da han var den 3. mest strømmede norske artisten i Norge, kun slått av Broiler og Kygo. Siden den gang har det gått slag i slag med bl.a. den nye juleslageren “Hey Ho” til energiske “Feel Da Rush” og sommerhiten “Jovial”, som alle toppet hitlistene. Sistnevnte låt gjorde “jovial” til det mest søkte ordet på google i Norge i 2016.

Han har toppet salgslistene i Norge flere ganger, spilt på VG-lista, Spellemann, Allsang På Grensen, vært nominert som “årets låt” hos Spellemann (2016) m.m. og nå er han endelig klar for å starte med å sette juleferien vår på hode med sine kjente sanger, vi gleder oss!

21:00 dørene åpner
Aldersgrense 20 år
Billetter – Begrenset antall earlybird billetter ut for salg nå på Hoopla.no