17. des JuleLatterGalla

Julen er reddet!
Billetter kjøpes her:

Vi er overlykkelige over å kunne fortelle dere at 17. desember blir det Jule-Lattergalla i Meyergården!!

I år består ensemblet av Henrik Fladseth, Halvor Johansson, Jonna Støme, Christer Torjussen og Sandra Spjelkavik- en fantastisk kvintett med komikere som garantert vil lage en variert og morsom forestilling fullstappet med nettopp jul og latter!

 

Sandra Spjelkavik ble i 2017 nominert til to Komipriser, Årets Nykommer og Beste Sceneforestilling, i duoen Tonje & Sandra, for showet «Helt i Tiden».

Hun hadde premiere på sitt første soloshow, «Sandra feier for egen dør» og mottok fantastiske tilbakemeldinger og terninger.

 

Henrik Fladseth, med sin unike men samtidig folkelige stil, blir nevnt som et av de virkelig store humortalentene i Norge, og han er godt rustet til å takle ethvert publikum.

Tidlig i karrieren satt Henrik opp sitt eget soloshow, «Kverulant», og kort tid etter ble han å se på skjermen i programmer som «Komiprisen”, «Senkveld”, «Brille» og med sitt eget sketsjeshow «Sølvrekka»(TV2), som han skapte sammen med revygruppen «Kristiania Ablegøyemakeri».

I 2017 og 2018 medvirket han i «Feelgoods humorgalla,» sammen med Thomas Giertsen, Bård Tufte Johansen, Atle Antonsen, Robert Stoltenberg og Are Kalvø.

I 2018 spilte han i den kritikerroste NRK-serien «Oslo zoo,» og i 2019 var han å se i «Hellums kro» på samme kanal, og i «Spårtsklubben” på VGTV.

Christer Torjussen har underholdt landets befolkning i en årrekke, noe som har skaffet ham materiale nok til å holde det gående hvor lenge som helst for hvem som helst. Torjussen er den rene mitraljøsen og poengene renner ut i raskt tempo!

Christer Torjussen er en av veteranene på den norske standupscenen med over tjue års fartstid i humorfaget. Han har vært med på flere oppsetninger, produksjoner og turnéer i regi av Stand Up Norge.

I 2017 reiste han rundt med forestillingen “Drittpappa” som fikk strålende mottagelse og flere seksere på terningen – etterfulgt av «Idiot» som ble spilt i 2019. Nå er han aktuell med «MidtlivsChrister» som er hans fjerde soloshow i rekken.

Tobarnsfaren er en av våre faste komikere på Latter, og hans varemerke er standup med høy gjenkjennelsesfaktor og selvironi. Under pandemien gikk han viralt med «Tid for Bok» på sosiale medier, hvor han byttet ut ord fra fagbøker og fikk etterhvert millioner med visninger.

Han har også mottatt Komiprisen for beste standup, samt den prestisjetunge Stå Opp-prisen.

 

Halvor Johansson er standupstjerneskuddet som la hele humornorge for sine føtter, med forestillingen «Ta deg sammen!».

Han har i løpet av få år blitt en publikumsfavoritt på scener i hele landet. Han er fast konferansier på Latter og i 2016 spilte han over seksti forestillinger på hovedscenen i “Lattergalla” sammen med blant annet Jon Niklas Rønning, Otto Jespersen og Hans Morten Hansen.

Året etter var han med i Julelatter som også ble en stor suksess.

Nå for tiden er han på reise med en ny stand up spesial som skal kulminere i nytt show – så her er det bare til å glede seg, han kommer nemlig med baggen full av nye vitser.

 

Med Jonna Støme som konferansier blir kvelden en sikker suksess!

Siden han debuterte som standupkomiker for nesten tjue år siden har Jonna elsket å stå på scenen og publikum har elsket ham fra første stund. Han har en uimotståelig sjarm, et smittende smil og en unik evne til å finne stor humor i bittesmå hverdagslige ting.

I 2010 ble Jonna nominert til Komiprisen for forestillingen «Fargerikt faenskap». Året etter var han en del av publikumssuksessen «HumorGalla», med blant annet Thomas Giertsen og Espen Eckbo på Latters hovedscene. Siden da har han vært med på flere versjoner av både Julelatter og Sommerlatter og underholdt på små og store scener og arrangementer over hele Norge.

Han har også bred erfaring som TV-fjes og programleder, blant som en del av gullrekka på NRK i underholdningsprogrammet «Showbiz».

Jonna hadde også flere strålende bidrag i begge sesongene av ”Latter Live”.