fbpx

11. mai EMILIE NICOLAS

Emilie Nicolas er endelig tilbake med full musikalsk kraft! “Higher Love”, første singel fra andrealbumet, ble sluppet i april og 1. juni kom endelig albumet «Tranquille Emile», terningkast 6 fra P3.

Emilie Nicolas gjorde seg for alvor bemerket da hun slapp debutsingelen «Pstereo» i 2013 og albumdebuten «Like I’m a Warrior» året etter. Albumet gikk til topps på VG-lista, ble kåret til årets beste norske album av Aftenposten og hun hentet hjem to Spellemannpris som Årets nykommer og Årets popsolist. Men så ble hun plutselig borte pga sykdom.

Emilie Nicolas er nå tilbake med nytt album, det inneholder elleve helt nye låter om det uhåndgripelige, men samtidig nære og hverdagslige med å være et menneske i den store verden. Bortsett fra singelen «Sky», er alle låtene på albumet skrevet og co-produsert av Nicolas selv og vitner om et bredt spekter av inspirasjonskilder med innslag av pop, R&B, elektronika og jazz.

Med sitt unike tekstunivers, sin teft for melodier og fengslende tilstedeværelse tok hun publikum med storm og ble av mange omtalt som et av våre aller fremste og mest spennende pophåp. Nå er hun tilbake, og du kan oppleve henne på scenen i Meyergården Spektrum med fullt band, Lørdag 11. mai.

Lørdag 11. mai 2019
Dørene åpner 20:00
Show start 21:00
Dørene stenger 22:40
Aldersgrense 18 år
Oppsett – Nummererte sitteplasser

Billett kr 445,- | Student kr 395,- (begrenset antall billetter)
*Billettsalget starter Onsdag 12. desember kl.09:00