10.okt CC Cowboys

Billetter i salg fra fredag 14. feb kl.10:00.

I 2020 er det 30 år siden CC Cowboys ga ut sitt første album, «Blodsbrødre». Det var albumet som blant annet ga oss de udødelige klassikerne «Vill, vakker og våt» og «Harry». Det feirer bandet med ny musikk, og attpåtil sin største turné noensinne Høsten 2020 kommer nemlig det 12. studioalbumet fra
bandet

Siden starten i 1989 har CC Cowboys vært garantister for norsk rock av ypperste kvalitet. De har oppnådd en rekke utmerkelser, fått tildelt gull- og platinatroféer, hatt tusenvis av spillejobber og har en imponerende rekke hitlåter på samvittigheten.

I juni 2018 kom bandets ellevte studioalbum, “Perfekt Normal”. De spilte inn dette materialet mer eller mindre live i studio, noe som kan høres på både energien og nerven. Albumet fikk strålende kritikker hvor blant annet Dagbladet rullet 5 på terningen. Turneen som fulgte ble avsluttet med to fulle hus på Rockefeller, der bandet fortalte at de ville ta en pause til 2020.

CC Cowboys er nå endelig tilbake. Med seg i bagasjen har de både gamle og nye klassikere. Det blir vilt. Det blir vakkert. «Vi gir oss aldri. Vi er CC Cowboys!».

19:00 dørene åpner
20:00 konsert start
Ståplasser
Aldersgrense 18 år
Billetter i salg på Hoopla.no