fbpx

04. Mai DAVID MAY + MAN UNITED kamp på storskjerm

Det er 20 år siden Manchester United hadde sin legendariske sesong med FA Cup tittel, Premier League gull og seieren i Champions League. Øyeblikket hvor Ole Gunnar Solskjær scorte i finalen har limt seg fast i minnet hos mange nordmenn, ikke bare hos United fans.

Den lokale supporteklubben til United, Red Army Mo i Rana, fyller 10 år. I den forbindelse inviterer Red Army Mo i Rana og Busby Babes Norge i samarbeid med Meyergården til ordentlig “fotballkveld”.

Q/A, middag og united-kamp på storskjerm i Ranas storstue Meyergården Spektrum. Det er fantastisk å kunne si at til Mo i Rana kommer en tidligere Manchester United spiller og «Treble Winner» David May.

David May ble kjøpt til United i juli 1994 for £1,2 millioner fra Blackburn. David var i United til 2003 og fikk på sine 9 år med seg to Community Shield, The Double (Premier League og FA Cup) hele to ganger. 94/95 og 95/96, og sist men ikke minst var han med på den legendariske Treble sesongen i 1999.

Nå kommer han altså til Meyergården Spektrum for å dele sin historie fra tiden i Manchester United. Alle oppturene til klubben og egne nedturer. Vi starter med «QnA» samtale med David May, mulighet til å stille spørsmål fra salen. Deretter forsetter vi med å vise kampen Huddersfield – Manchester United på storskjerm, de som har bestilt mat på forhånd får servert Angus Burger. Drikke og snacks selges i baren. Det blir en skikkelig fotballdag!

Billett kr 275 ink. gebyr – inngang til QnA samtale med David May, sitteplass med bord og lisens til Canal Digital (TV2) for lovlig visning. Aldersgrense 18 år.

Skal du ha middag, Angus Burger, så må du forhåndsbestille dette.

Se fullt program under, vi tar forbehold om endringer pga kamptidspunkt ikke er endelig.

Dørene åpner: 14:00 | David May på scenen: 14:30 | Kamp start: 16:00 | David May snakker om kampen 17:50 | Bilder og autografskriving 18:00 | Arrangement slutt: 19:00 | Aldersgrense 18 år