4. nov Polar Night feat. Röyksopp DJ-set

Klubblegende Röyksopp er bekreftet som headliner til «Polar Night» 4.november i Meyergården Spektrum. Den nye «festivalen» fokuserer på nordnorsk tematikk og musikalsk opplevelse fra øverste hylle. Duoen Brundtland og Berge i Röyksopp vil gjøre deres første opptreden noensinne i Mo i Rana og deres eneste opptreden i Nordland i år. Du kan forvente deg et unik og annerledes musikalsk arrangement!

Det forventes stor interesse rundt billettene når verdenskjente Röyksopp endelige besøker Mo i Rana! De er ubestridt Norges største elektronikafenomen og et av landets betydeligste musikalske merkevarer.

Nils Noa skal også opptre på “Polar Night”, han er en veteran i musikkmiljøet og på den norske klubbscenen. Han har i dag eget plateselskap «Troll Records» , dj/booker til «The Villa» i Oslo og opptredener på flere festivaler i inn og utland. Nils Noa sin musikkstil ligger på funk, groove og deep-house.

Til oppvarming før Röyksopp DJ-set går på scenen spiller Johanne Barmann fra Oslo med røtter fra Tromsø. Hun har tidligere vunnet nasjonalfinale i dj konkurransen «Movida Corona». Hun spiller på de mest anerkjente scenene i Oslo som «Jaeger» og «The Villa». Vi digger stilen til Johanne, og ingenting er bedre at en kvinnelig DJ fra Tromsø starter showet.

Polar Night vil markere starten på mørketiden i polarsirkelbyen Mo i Rana. Arrangementet er et nytt tilskudd til byen som fokuserer på elektronisk dansemusikk. Målet er å gi en annen og unik opplevelse til publikum. For å gi den rette «festival følelsen» blir hele storsalen gjort om når det gjelder plassering av scene, sittegrupper og helt ny produksjon. Det skal også tas inn nye elementer som ikke har blitt presentert på andre konserter før i Meyergården Spektrum, for å overaske publikum og gi noe helt unikt.

Aldersgrense 20 år

Billetter kjøpes her: